Nieuwsbrief december 2023

Nieuwsbrief december 2023

 

Lieve allemaal,

 

Een nieuwe nieuwsbrief van mij. Graag deel ik mijn gedachtenspinsels met je, en heb ik ook wat huishoudelijke mededelingen voor het nieuwe jaar. Maar allereerst ben ik intens dankbaar voor de mooie behandelingen die ik het afgelopen jaar heb mogen geven. Nieuwe gezichten, en bekende gezichten. Het was me een waar genoegen om jullie de ruimte te mogen bieden en uit jullie te nodigen om alles wat je voelt, er ook echt te laten zijn.

 

Van doelen naar dromen

Het valt me op dat de berichtjes met ‘Hoe kan jij je doelen dit jaar nog halen?’ weer langzaam voorbij komen op mijn sociale media. Ik word altijd een beetje kriebelig van deze berichtjes. ‘STRESS, oké, nog even doorpakken die handel hoor!’ Over op de vlieg en renmodus.

 

En ik vroeg me laatst oprecht af; wat als je dit jaar, of het aankomende jaar, het leven gewoon eens mag gaan ervaren? Iedere dag, zoals het is, op dat moment. Dat je op ieder moment van de dag mag voelen waar jij naar verlangt, of waar jij behoefte aan hebt? Gewoon even niks hoeft en mag uitrusten want ook dat is een doel. We moeten namelijk al zoveel!

 

Voor mijn gevoel mogen ‘doelen’, ‘verlangens’ gaan worden. Die vanuit zachtheid mogen gaan ontstaan en je op die manier richting geven, zonder te vliegen en te rennen. Uit de doe-modus en in de zijn-modus. Rust, geniet, droom!

 

Uitnodiging

Dus mijn vraag aan jou; waar verlang je naar?

Als alles mogelijk is (als er overvloed is), hoe ziet jouw ideale dag/jaar er dan uit?

Waar ben je dan (hoe ziet jouw omgeving eruit)?

Hoe voel je je als je hieraan denkt?

Wat voel je in jouw lichaam als je dit voor je kan zien?

 

Ik zou je willen uitnodigen om hier eens bij stil te staan. Misschien kan het fijn zijn om hier een moodboard van te maken. Pak een lekker kopje thee, een groot vel papier, wat tijdschriften, en ga lekker scheuren en knippen. En kijk wat er mag ontstaan!

 

Tariefwijziging massagetherapie

Graag wil ik jullie in deze nieuwsbrief mededelen dat mijn tarieven voor een massagetherapie behandeling gaat veranderen. Vanaf 1 januari 2024 zal het nieuwe tarief worden: €75,- euro

 

Het tarief voor een eerste afspraak voor een massagetherapie behandeling (intake + massage) en Sensitherapie behandeling zal ook omhoog gaan naar: €85 euro.

Het tarief voor een vervolgafspraak voor een Sensitherapie behandeling zal gelijk blijven (€75,- euro)

Klik hier voor meer informatie over de tarieven die ik hanteer

 

Openingstijden

Vanaf januari 2024 zullen mijn openingstijden verruimen. Daar waar ik eerder al op de vrijdagochtend extra opende, zal ik ook op maandagochtend mijn praktijk gaan openen. Hierbij mijn openingstijden nog even op een rijtje:

 

Maandagochtend: 9.00 – 11.00 uur

Woensdag: 9.00 – 21.00 uur

Donderdag: 9.00 – 18.00 uur

Vrijdagochtend: 10.00 – 12.00 uur

 

 Tot slot

Ik wens iedereen een prachtig, stralend en liefdevol nieuwjaar toe. Een jaar vol met dromen en verlangens. Ik hoop dat jullie in alle rust naar het nieuwe jaar mogen gaan toe bewegen. In afstemming op jezelf en op dat waar jij behoefte aan hebt, en naar verlangt!

 

Tot volgend jaar!

 

Liefs,

Noor

 

Geniet, Rust, Droom