Kom een fijne (creatieve) workshop bij mij volgen.

  1. Workshop Vision Board maken

Zet jouw verlangens en dromen in het licht!

Langzaamaan doet de lente zijn intrede.

De lente staat in verbinding met het element hout. Wat staat voor een nieuwe energie, groei, en naar buiten treden. Je ziet het ook in de natuur, de bloemetjes gaan bloeien, de vogels komen naar buiten en tjilpen vrolijk.

Een mooie tijd om juist nu naar jouw verlangens te gaan kijken en deze verlangens zichtbaar te maken door middel van een vision board. Waar droom je van? Als alles mogelijk zou zijn, hoe ziet jouw ideale dag/leven er dan uit? Hoe zou je je dan voelen? Zet het in de energie en laat het stromen.

Wil jij dit graag samen met mij en een groepje gelijkgestemden/vriendinnen gaan doen? Kom dan gezellig langs in mijn praktijk. De workshop duurt 3 uur en vindt plaats in de ochtend. Hoe ziet zo’n ochtend er bij mij uit?

  • 9.30 uur ontvangst
  • We starten de dag met een kopje thee en wat lekkers (passend bij het seizoen en het element hout)
  • Daarna neem ik je mee in een meditatie om te gaan ontdekken waar jij van droomt en naar verlangt.
  • Ruimte om je ervaringen te delen of op te schrijven; wat heb je allemaal gezien/gevoeld tijdens de meditatie?
  • Het maken van een vision board. je mag hierbij van alles gebruiken aan materialen: tijdschriften, pastelkrijtjes, stiften, ecoline, etherische oliën, natuurlijke materialen.
  • We eindigen rond 12.30 uur. Je gaat weer vol nieuwe energie naar huis.

 

Data maart 2024:

16 maart van 9.30 uur – 12.30 uur

23 maart van 9.30 uur – 12.30 uur

 

Kosten: 47 euro per persoon

 

De groepjes zullen bestaan uit max. 4 personen.

Wil jij dit graag eens met een groepje vriendinnen komen doen? Ook dat is mogelijk. Stuur me gerust een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mail naar info@nooroldemans.nl om je aan te melden voor een van de workshopdata. Wie weet tot gauw!

 

2. Workshop intentiekaarten maken

creëer jouw eigen intentiekaarten set. Wat zou je tegen jezelf willen zeggen? Welke wijze adviezen geef je vaak aan je omgeving en mag je ook wat vaker tegen jezelf zeggen? Tijdens deze ochtend/dag maken we 5 tot 10 intentiekaarten die jij dagelijks kan gaan gebruiken. Fijn om jouw dag mee te starten, om jouw intentie te zetten voor die dag. Maar ook fijn om je dag mee af te sluiten.

kosten: 47 euro per persoon

De groepjes zullen bestaan uit max 4 personen

data nog nader te bepalen. Stuur me gerust een berichtje bij interesse of voor meer informatie. Wil jij dit samen met een groepje vriendinnen gaan doen? Ook dat is mogelijk. Stuur me een berichtje via info@nooroldemans.nl