Blog

Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen, in mijn blog vind je regelmatig nieuwe posts!

Noor Oldemans

In verbinding met je innerlijk kind

Als je al vaker in mijn praktijk bent geweest, dan weet je dat ik je wel eens kan vragen naar je innerlijk kind en nodig ik je regelmatig uit om er contact mee te maken. Maar wat is dat nou precies, je innerlijk kind? En welke invloed heeft het op jouw leven? Dat leg ik je uit in deze blog.

Nieuwsbrief december 2023

Nieuwsbrief december 2023   Lieve allemaal,   Een…
Noor Oldemans

De kracht van Magnesium

De kracht van magnesium Afgelopen maandag had ik een erg inspirerende…
Noor Oldemans

Van buiten naar binnen

Zelfzorg, een veelgebruikte term. Als ik mijn ogen sluit zie ik een Spa voor me, kabbelende beekjes met watervallen, kaarsjes aan. Super romantisch, en het is zeker een onderdeel van zelfzorg. Maar ik besefte me laatst dat zelfzorg voor mij veel dieper gaat dan een keertje naar de sauna, een goed boek lezen, een filmavondje voor alleen mezelf. In deze blog vertel ik je meer over mijn definitie van zelfzorg.
Noor Oldemans

De aarde heeft muziek in zich!

Het jaar 2021 is bijna ten einde en 2022 dient zich aan. Wat een jaar is het geweest op werelds/maatschappelijk vlak, maar ook zeker op persoonlijk vlak. Ik werd geïnspireerd om terug te blikken op dit jaar. Op dat wat er allemaal is gebeurd, dat wat ik van mezelf heb gezien, op dat waarin ik ben gegroeid, wat ik wil loslaten en wat ik juist wil omarmen en dat waar ik nog meer van wil in 2022. Dat kan je allemaal lezen in deze blog.
Noor Oldemans