Blog

Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen, in mijn blog vind je regelmatig nieuwe posts!

Noor Oldemans

4 manieren om meer naar je gevoel te leren luisteren

Ga jij af op wat je gevoel je te vertellen heeft? Volg je je intuïtie voldoende? Of zoek je bevestiging bij anderen omdat je nog niet helemaal vertrouwt op je eigen gevoel? Je vindt de mening of het advies van een ander erg belangrijk. Advies vragen kan je ook zeker verder helpen maar soms zal je merken dat de adviezen tegenstrijdig zijn. De ander wil je heel graag helpen en jij wil daarin ook iedereen tevreden houden maar hoe ga je dat doen als de een zegt dat je linksaf moet gaan en de ander zegt rechtsaf? In dit artikel geef ik je 4 manieren om meer naar je gevoel te leren luisteren.
Noor Oldemans

Alles wat je moet weten om meer zelfliefde te ontwikkelen

Van jezelf houden, lief zijn voor jezelf. We vinden het vaak egoïstisch om aan onszelf te denken. Maar door van jezelf te houden kun je vaak ook meer liefde aan de ander geven. Het zal bevrijdend zijn als je jezelf volledig accepteert zoals je bent. Maar hoe ontwikkel je nou meer zelfliefde? In deze blog leg ik het je uit.
Noor Oldemans

Omgaan met je innerlijke criticus; zo doe je dat!

Niets in deze wereld kan meer verwarring veroorzaken dan dat ene kleine stemmetje in je hoofd die je vertelt dat je niet goed genoeg bent, dat je iets niet kan en dat je het niet waard bent. Het zorgt ervoor dat je het contact met jezelf kwijt raakt, en altijd maar gelooft wat anderen tegen je te zeggen hebben of van je vinden. Of sterker nog, dat wat je denkt dat anderen mensen van je vinden. Je vertrouwt niet meer op jezelf en de zelfliefde is ver te zoeken. Maar wat nou als we dat stemmetje, die innerlijke criticus, de mond snoeren en van onszelf leren te houden? In dit artikel vertel ik je hoe ik leerde omgaan met mijn innerlijke criticus en geef ik je tips over hoe jij dat ook kan leren.
Noor Oldemans

6 tips om je eigen grenzen te bewaken

Durf jij nee te zeggen tegen iemand anders als hij/zij iets van je vraagt? En durf je nee te zeggen tegen jezelf als het je eigenlijk allemaal teveel wordt? Dit is een thema welke tijdens de Sensi-behandeling vaak naar voren komt. We willen graag iedereen tevreden houden, maar gaan daarmee over onze eigen grenzen heen. Je zegt alsmaar ja tegen anderen met als uitkomst dat je je na een tijdje helemaal uitgeput voelt. Anderen helpen is op zichzelf geen probleem, in tegendeel zelfs, maar het moet niet ten koste gaan van jezelf. Wil jij weten hoe je je grenzen beter kunt bewaken? In mijn blog geef ik je 6 tips.
Noor Oldemans

Praktijk protocol COVID-19

Vanaf 11 mei sta ik weer voor u klaar! In deze poster vindt u een beschrijving van de regels die gelden binnen mijn praktijk met betrekking tot COVID-19.

Rust vinden in de chaos

In deze tijd waar we gebombardeerd worden met nieuws over het coronavirus kan het soms moeilijk zijn om je rust terug te vinden. We worden geconfronteerd met nieuws over mensen die echt heel ziek zijn en met mensen die zelfs overlijden aan het virus. Er heerst daardoor veel angst. In deze blog geef ik je een aantal tips om de rust weer wat terug te vinden.