Wat is sensitherapie?

Sensitherapie is een holistische (allesomvattende) therapie die de mens in zijn totaliteit behandelt. Het gaat uit van een wisselwerking tussen lichaam en geest. Ons lichaam heeft ons zoveel te vertellen maar vaak luisteren we hier niet genoeg naar. We stoppen onze emoties en gevoelens weg. Je lichaam gaat als het ware op slot en geeft je na een tijdje signalen die zich kunnen uiten als fysieke of emotionele klachten. Voorbeelden kunnen zijn; schouder-, nek-, of rugklachten, vermoeidheid, stemmingswisselingen, allergieën etc.

Met Sensitherapie krijg je snel inzicht in de achterliggende oorzaak van deze fysieke of emotionele klachten, ook wel blokkades genoemd. Door deze blokkades op te heffen, middels verschillende methoden, komt het lichaam weer in balans. Je gaat je energieker voelen, je lichaam gaat beter functioneren en je maakt weer contact met jezelf.

Sensitherapie is een aanvullende en ondersteunende behandelmethode naast reguliere zorg. Het behandelt mensen en geen ziekte. Een diagnose wordt nooit gesteld. Een behandeling vervangt nooit het bezoek aan een (huis)arts.

Meer informatie over de verschillende behandelmethoden vind je hier.

Sensitherapie op afstand

Wat kan ik op afstand voor je doen?
  • Allergieën en diëten uitmeten,
  • Remedies uitmeten (druppels en voedingssupplementen),
  • Uitmeten welke edelsteen op dit moment helpend voor je zou zijn,
  • Je energetisch in balans brengen door hoofd en hart te verbinden met elkaar,
  • je energie geven,
  • Je behandelen middels EFT (Emotional Freedom Technique).
Hoe gaat zo’n behandeling in zijn werk?

Voorafgaand aan de behandeling stuur je mij een foto van jezelf op. We spreken samen een tijdstip af waarop de behandeling zal plaatsvinden. Op dit tijdstip is het fijn als je gewoon thuis bent en niet teveel om handen hebt.

De bevindingen verwerk ik in een verslag en stuur ik je per mail toe.

De kosten voor een behandeling op afstand zijn 40 euro (exclusief de kosten voor eventuele remedies).

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.