Duo behandeling

Gezellig met zijn tweeën genieten van een massage/reiki behandeling? Dat is ook zeker een mogelijkheid binnen mijn praktijk. Hierbij werk ik samen met Lisa van ‘Praktijk Lila’ (www.praktijklila.nl).

Even ontspannen, even helemaal niks, een moment voor jouzelf en een vriend/vriendin, vader/moeder, broer/zus, kortom, met iemand die jou dierbaar is. Gun jij jezelf en een ander een heerlijk ontspannen samenzijn en/of een fijn cadeautje? Stuur mij dan een berichtje voor het maken van een afspraak. De duo behandeling vindt plaats in mijn praktijk in Oss. In de ruimte staan twee behandeltafels. Zo ontvangen jullie tegelijkertijd een behandeling.

Het duomoment

We starten het duomoment met een kop thee/koffie en wat lekkers. Jullie mogen een intentiekaart trekken waarbij duidelijk wordt wat jullie behoefte of verlangen is. Deze nemen we mee in de massage/reiki-behandeling.

Vervolgens worden jullie in totaal 60 minuten behandeld door ons beide; 30 minuten massage* en 30 minuten Reiki**. Wij wisselen elkaar af na 30 minuten behandelen, zodat jullie ontspannen kunnen blijven liggen. We stemmen welke massage het meest passend is voor jou op dit moment.

Na de behandeling sluiten we samen af en gaan jullie naar huis met een kleinigheidje.

Duur van het duomoment: 90 minuten

Kosten: €75,- per persoon