Mindfulness cursus

 

Wil jij meer leren luisteren naar de signalen die je lichaam geeft, naar jezelf en naar je hart? Meld je dan aan voor een cursus mindfulness in mijn praktijk.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en zal plaatsvinden op zaterdagochtend (9.30 – 11.30 uur). start: 25 september 2021. 1x in de 2 weken.

Ik ga je in 4 bijeenkomsten meenemen in de wondere wereld van mindfulness. Mindfulness betekent letterlijk; met aandacht leven in het moment, in het nu en bij jezelf. Tijdens de cursus leer je;

  • Je bewust te worden van de signalen die je lichaam geeft. Jouw lichaam praat namelijk de hele dag met je, zonder dat je het misschien merkt.
  • Je leert anders te kijken naar je problemen en gevoelens en daarmee ook anders te reageren op bepaalde situaties.
  • Je leert aandacht hebben voor jouw energieveld, jouw verlangens en wensen.

Kosten: 100 euro, inclusief reader, koffie/thee en wat lekkers. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar, zo is er genoeg ruimte en aandacht voor iedereen. Bij meer aanmeldingen zullen nieuwe data gepland worden.

Meld jezelf aan door een mail te sturen aan: info@nooroldemans.nl o.v.v. cursus mindfulness 25 september 2021. vermeld daarin jouw gegevens: naam, adres, telefoonnummer. Een berichtje via Whatsapp (06-83605512) is natuurlijk ook mogelijk.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in mijn praktijk! tot snel!