Energetische hoofdmassage

In onze huidige samenleving zijn we vaak erg gericht op het hoofd. We proberen alles te begrijpen met ons hoofd waardoor we de signalen die ons lijf ons geeft vaak minder waarnemen. Er zit daardoor te veel energie rondom ons hoofd en te weinig rondom ons lijf, onze armen en benen. Vaak voelt het ook alsof dat lijf even niet meedoet. Dat zware hoofd moet gedragen worden door onze nek en schouders waardoor fysieke klachten kunnen ontstaan.

Als je holistisch naar hoofd-/nek- en schouderklachten kijkt, zie je vaak dat mensen erg zware lasten met zich meedragen, letterlijk te veel op hun schouders nemen en daaronder gebukt gaan.

Door de energetische hoofdmassage wordt stress op een natuurlijke manier bevrijd. De massage richt zich ook op het losmaken van blokkades in spieren en stromingen als de ademhaling, bloedsomloop en de lymfestroom en daarnaast op de doorstroming in meridianen en chakra’s. Je maakt weer contact met je gevoel en met jezelf en bent je meer bewust van wat er zich in jouw lijf afspeelt.

 

Praktisch

Bij deze massage worden het hoofd, de nek en de schoudergordel gemasseerd. De massage zelf duurt 60 minuten, de totale behandeling 90 minuten. De massage is zeker een aanrader wanneer je vaak last hebt van hoofdpijn of migraine.

In sommige gevallen is het niet raadzaam om te masseren. Klik hier voor meer informatie over contra-indicaties. Twijfel je? Ik adviseer je graag. Neem ook hier gerust contact met mij op.

Klik hier voor de tarieven.