Energetische hoofdmassage

In onze huidige samenleving zijn we vaak erg gericht op het hoofd. We proberen alles te begrijpen met ons hoofd waardoor we de signalen die ons lijf ons geeft vaak minder waarnemen. Er zit daardoor te veel energie rondom ons hoofd en te weinig rondom ons lijf, onze armen en benen. Vaak voelt het ook alsof dat lijf even niet meedoet. Dat zware hoofd moet gedragen worden door onze nek en schouders waardoor fysieke klachten kunnen ontstaan.

Als we holistisch naar hoofd-/nek- en schouderklachten kijken zien we vaak dat mensen erg zware lasten met zich meedragen, letterlijk te veel op hun schouders nemen en daaronder gebukt gaan.

Door de energetische hoofdmassage kan stress op een natuurlijke manier bevrijd worden. De massage richt zich ook op het losmaken van blokkades in spieren en stromingen als de ademhaling, bloedsomloop en de lymfestroom en daarnaast op de doorstroming in meridianen en chakra’s. Je maakt weer contact met je gevoel en met jezelf en bent je meer bewust van wat er zich in jouw lijf afspeelt.

Bij deze massage worden het hoofd, de nek en de schoudergordel gemasseerd en duurt 60 minuten. Het is zeker een aanrader wanneer je vaak last hebt van hoofdpijn of migraine.

Klik hier voor de tarieven.